Be Mine Forever
ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
Penghargaan Untuk??
Thursday, March 14, 2013 • 6:22 AM • 2 comments
 
Hyeeeee!! Assalamualaikum!! Mylia sbenarnya nk ucap time kasih kat kwan kita sorang ni.. Dia ni kira cam best friend Mylia larh.. Ni blog dia.. Klik sini
Mungkin ada diantara korang yng kenal dia ni.. Hehe.. 
Bila Mylia dapat tau yang kwan Mylia ni dah buatkan blog untuk Mylia, betapa happynyer Mylia!! Mylia bukak jea.. Terus rasa teruja!! Dalam hati berbunga-bunga.. Apapun, Mylia memang nk tabik spring kat kwan Mylia ni.. Mylia pon sebenarnya tak reti guna blog! #alah!! malunyaa~~ Hehe.. Mylia ni buta IT sikit.. Tapi untung jugak dapat kawan macam ni.. Nk kata pandai IT pon, bolehlarh.. Boleh tahan jugaklah.. Mylia nak buat blog sebab kawan Mylia ni cakap yang blog ni best! That's why, Mylia rasa cam nak buat! So interesting! Akhirnya, dapat jugak Mylia buat blog Mylia yang tak berapa nak cantik..
Mylia bersyukur jugaklah.. Nanti Mylia update blog ni banyak2.. #ceh! cam ada masa jea.. :P Huhu.. 
Korang jangan lupa doakan Mylia dapat 5A UPSR okay?? Tq!!
Bye!!


PASTFUTURE
BE MINE
Hai, my name is Mylia. From Malaysia. Servants of Allah. Keep reading my blog. Feel free to navigate here. No harsh words please..

CHIT CHAT


STATUS


>> My new blog!
date : NOW
at:10 am


>> watch mean girls 2
date : 12/12/12
at: 12pm


>> Be Mine Forever
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

lOVE STORY

  • Peperiksaan Simulasi Mylia?



  • CREDITS

    Template :AnaMyhusna
    Tutorial : Atiqah Wana
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome